VCM

                    

V.C.M.  is de volleybalclub in Maarheeze. VCM is opgericht in 1979 en speelt met 3 teams in de Liefhebberij Volleybal Competitie, dit is de recreantencompetitie van Weert e.o. Het ledenbestand kent ca. 30 volwassen spelers.

Teams in diverse klassen

De herenteams, het mix-team en het damesteam komen uit in verschillende klassen. Het spelen in een recreantencompetitie betekent dat alle trainingen en wedstrijden worden gespeeld op doordeweekse avonden. Geen schaarse weekendtijd verliezen aan een leuke en sportieve hobby. Voor velen van ons een groot voordeel.

Bestuur, club en vrijwilligers

VCM telt een driekoppig bestuur. Samen met een aantal vaste vrijwilligers worden alle zaken voor de club behartigd. Motto voor iedereen is: een leuke hobby die vooral draait om een sportieve volleybalavond. Gedurende het jaar worden er diverse toernooien georganiseerd, waarbij inbreng van de teams gewenst is.

Contributie

De contributie bedraagt slechts € 35,00 per kwartaal. Wedstrijdkleding kan tegen een eenmalige bijdrage van € 35,00 worden verkregen; uiteraard alleen wanneer men toe is aan het meespelen van wedstrijden.